Rezervni filter za AQUA SANITAS

Materiali:
  • Kirurško jeklo


V filtru se nahaja patentirana kombinacija 13-ih naravnih mineralov.

28,00 €
V košarico


Opis izdelka»Aqua Sanitas« latinsko pomeni voda zdravja, zato ni naključje, da se prav ta flaška imenuje Aqua Sanitas.

V Aqua Sanitas natočimo navadno pitno vodo, počakamo 5- 10 minut in že dobimo izjemen napitek mehkega welness okusa, ki nam:

  • zniža redox potencial vode,
  • zviša pH vrednost vode, ki postane ugodno bazična,
  • harmonizira delovanje energetskega bio polja, ker se uravnovesijo vrzeli oziroma primanjkljaji energije,
  • pomaga filtrirati morebitni klor in nekatere druge onesnaževalce pitne vode,
  • poveča vsebnost magnezija v vodi.

Delovanje
Voda iz Aqua Sanitas daje lep potencial za varovanje našega telesa pred agresivnimi reaktivnimi kisikovimi spojinami (ROS), ki ogrožajo naše zdravje ter so eden najmočnejših dejavnikov staranja in spremljajočih tegob. S svojim pH prav tako dokazuje bazičnost, ki je fiziološko zelo ugodna, saj ni ne prenizka, ne previsoka.

Meritve temeljnih fizioloških parametrov so pokazale, da voda iz Aqua Sanitas človeka poživi, oziroma mu da več vitalnosti, kar so potrdile tudi elektrofotografske meritve, ki kažejo vpliv nekega dejavnika na človekovo biopolje. Zlasti se je vitalnost povečala pri žlezah z notranjim izločanjem. Pri delovanju na biopolje celotnega telesa pa smo zaznali večjo umiritev, večjo notranjo skladnost, kar je tudi zelo ugodno in podpira našo večjo vitalnost.

Na Inštitutu Bion lahko tako zaključimo, da voda pridobljena iz Aqua Sanitas zelo ugodno deluje na človeški organizem, tako kratkoročno kot dolgoročno.