AQUA SANITAS

Materiali:
  • Kirurško jeklo

Vsebuje:
  • 2 filtra
  • 16 naravnih mineralov

Gravirajte si vašo steklenico.99,00 €
V košarico


Opis izdelka


Aqua Sanitas kovinsko steklenico natočimo navadno pitno vodo in počakamo 5 do 10 minut.

Minerali, ki se nahajajo v Aqua Sanitas steklenici v tem času:


 


Paket AQUA SANITAS vsebuje:

  • Kovinsko steklenico Aqua Sanitas, ki ima zgornji premični filter,
  • spodnji vgrajeni filter,
  • pokrov steklenice ter
  • prenosno torbico

KATERI FILTRI SO VGRAJENI V AQUA SANITAS IN KDAJ JIH JE POTREBNO ZAMENJATI

V Aqua Sanitas steklenici imamo dva filtra:

  • spodnjega, ki je vgrajen in ga ni možno zamenjati
  • zgornjega, ki je premičen oziroma zamenljiv

 

Filtra skupaj vsebujeta 16 različnih vrst mineralov (med njimi turmalin, več različnih zeolitov, kamen maifan, daljno infrardeči kamen, muyu,žad, glino, nano srebrn puder, kaolinsko prst.

V zgornjem filtru se minerali topijo hitreje, zato je ta filter potrebno zamenjati v roku 12 mesecev od prve aktivacije oziroma uporabe.

V spodnjem filtru se minerali topijo počasi, topijo se pet let od prve aktivacije oz. uporabe, če spijemo dnevno do tri litre vode. Po izteku pet letnega obdobja, filtra ni možno zamenjati, kar pomeni, da je potrebno kupiti novo steklenico Aqua Sanitas (glej ugodnosti pri nakupu nove Aquja Sanitas steklenice v nadaljevanju).


Mnenja nekaterih strokovnjakov:

prof. dr. Igor Jerman

Voda iz Aqua Sanitas steklenice deluje kot neke vrste antioksidant in v času svojega delovanja, se pravi, če pijemo po malem skozi ves dan, deluje na tiste zelo agresivne oksidacijske radikale, ki so glavni povzročitelj mutacij in propadanja tkiv.'' Na ta način skrbi za vitalnost, mladosten videz posameznika in za zdravje kože.


Dermatolog prim. dr. Marko Potočnik, dr. med:

Z uporabo bazične vode lahko upočasnimo procese staranja, saj pomaga odpravljati zakisanost organizma, daje potencial ne samo za varovanje naše kože, ampak vsega organizma, saj varuje pred agresivnimi, reaktivnimi kisikovimi spojinami, ki ogrožajo naše zdravje in so eden od najpomembnejših dejavnikov procesov staranja v našem telesu.''


univ. dipl. psih. Branka Lovrečič
, inštitut za bioelektromegnetiko in novo biologijo BION:

Meritve bioenergetskega polja so pokazale, da voda iz Aqua Sanitas steklenice harmonizira delovanje energetskega polja v človeku. Pri testiranju z našo bionevapo metodo, so rezultati ostankov vodnih kapljic pokazali zelo bogato vodno strukturo. Voda iz Aqua Sanitas steklenice postane zelo bogata in s svojimi minerali deluje pozitivno na organizem tako kratkoročno kot dolgoročno.


Pediatrinja dr. Eva Dolničar Šivic

Voda iz Aqua Sanitas steklenice je priporočljiva tudi za otroke, saj otroci, zlasti mali, pogosto ne čutijo žeje, kar se kaže v slabi volji, joku, glavobolu, razdraženosti in podobnem. Otrokom je vodo kot pijačo potrebno redno nuditi, zlasti poleti in pozimi in v ogrevanih prostorih.


Igor Pekica:

Osebno že daljše obdobje redno pijem vodo iz Aqua Sanitas, pa tudi drugi športniki s katerimi sodelujem so jo zelo pozitivno sprejeli. Pitje vode iz Aqua Sanitas zato priporočam vsem, ki želijo ostati ali postati vitalni.


Nina Mažar, poslovodja prodaje medicinskih pripomočkov v SANOLABOR:

Z uživanjem vode iz Aqua Sanitas lažje premagujemo težave sodobnega časa. Vemo, da so vsi dejavniki, kot so stres, nepravilna prehrana, prevelika fizična aktivnost, različni napori in onesnaženost okolja, velik vzrok zakisanosti telesa in s tem tudi povzročitelji različnih bolezni. Pitje obogatene bazične vode iz Aqua Sanitas steklenice pomaga odpravljati zakisanost telesa, razstruplja telo, ga čisti, hidrira in nas ohranja zdrave in vitalne.Ker je naše telo sestavljeno iz več kot 70 odstotkov vode, je zelo pomembno kakšno vodo pijemo!

Delovanje
Voda iz Aqua Sanitas daje lep potencial za varovanje našega telesa pred agresivnimi reaktivnimi kisikovimi spojinami (ROS), ki ogrožajo naše zdravje ter so eden najmočnejših dejavnikov staranja in spremljajočih tegob. S svojim pH prav tako dokazuje bazičnost, ki je fiziološko zelo ugodna, saj ni ne prenizka, ne previsoka.

Meritve temeljnih fizioloških parametrov so pokazale, da voda iz Aqua Sanitas človeka poživi, oziroma mu da več vitalnosti, kar so potrdile tudi elektrofotografske meritve, ki kažejo vpliv nekega dejavnika na človekovo biopolje. Zlasti se je vitalnost povečala pri žlezah z notranjim izločanjem. Pri delovanju na biopolje celotnega telesa pa smo zaznali večjo umiritev, večjo notranjo skladnost, kar je tudi zelo ugodno in podpira našo večjo vitalnost.

Na Inštitutu Bion lahko tako zaključimo, da voda pridobljena iz Aqua Sanitas zelo ugodno deluje na človeški organizem, tako kratkoročno kot dolgoročno.